Styla bilen och sälj den dyrt

Last modified date

De flesta har säkert hört talats om att ”flippa” bostäder, men att man även kan flippa bilar är nog inte lika välkänt. Genom att köpa begagnade bilar i sämre skick och rusta upp dem, kan man sälja dem dyrare och tjäna en hel del pengar på kuppen. Köp produkter hos https://www.transportstyling.se/transportbilstillbehor/ford/ranger/ för din Ford så att du kan göra den riktigt fin och sälja den dyrt.

Pimp your ride – gör det på riktigt

Är du ett fan av tv-serien Pimp my ride så har du säkert drömt om att göra samma sak som i tv-serien, det vill säga att styla bilar och få dem att förvandlas från skrothög till vrålåk. Faktum är att det inte bara behöver vara varken en dröm eller hobby att göra just det. Det finns nämligen stora pengar att tjäna på att köpa begagnade bilar, rusta upp dem och sälja dem – dyrt.

Har du exempelvis en Ford kan du köpa prylar hos https://www.transportstyling.se/transportbilstillbehor/ford/ranger/ till den för att göra den riktigt snygg. De har en mängd olika tillbehör för Ford som bland annat sidorör, kromdetaljer, avgassystem och mycket mer. Ta en titt själv på https://www.transportstyling.se/transportbilstillbehor/ford/ranger/ för att se om du kan hitta något passande för just din Ford.

För att lyckas göra bilstylingen till en lukrativ verksamhet och livnära dig på den gäller det att du gör allt på rätt sätt. Köp en begagnad bil så billigt som möjligt, men med så lågt miltal som möjligt. Då har bilen mer att ge trots att den kanske inte ser så mycket ut för världen. Styla den sedan på ett så neutralt sätt som möjligt, då är det större chans att fler vill ha den. Håll dig till neutrala färger och detaljer. Målet är att den ska attrahera både män och kvinnor – då blir den mer värd.

kalle